https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Zmllcmplc3Rpamwtbmw%3D/626a644d400bd/img_0091crop_1_20220428_115421.jpgIMG_0091crop

Leuk als je een review achterlaat

Via het formulier kun je je ervaring delen.

Vul in

Vorige week ben ik bij Fija geweest voor een kleur- en stijladvies. Wat was dit ontzettend leuk! Even quality time voor jezelf. Fija neemt de tijd voor je en maakt er echt een gezellige ochtend van. Door het kleur- en stijladvies heb ik een andere kijk op mijn lichaam, kleding en met name kleurgebruik gekregen. Grappig hoe je tijdens deze ochtend ontdekt waarom je je in bepaalde kledingstukken niet prettig voelt. Fija helpt je hierbij ook weer op weg met haar goede kijk op kleur en stijl combinaties. Echt een eye-opener!

Brenda

Samen met mijn dochter hadden we een gezellige en leerzame ochtend bij Fier je Stijl! Naast een kleuradvies kregen we ook persoonlijke tips qua combinaties met de meegebrachte kleding. Fija ontvangt je in haar gezellige woonkamer met koffie/thee en lekkers. Echt een feestje!

carola

Wat hebben we een gezellige zaterdagochtend gehad met collega's! Fija hoorde er helemaal bij. En ze adviseerde ons één voor één over wat ons goed staat. Qua kleuren en qua vormen. Heel leerzaam. Echt een aanrader!

Barbera

Fija kan dit goed. Ik vond het heel gezellig en ze heeft een toegankelijke en professionele houding. Ik ben erg blij met de inzichten die ze me heeft gegeven wat betreft het kleuradvies. Het kleuradvies geeft mezelf bevestiging, zekerheid en nieuwe inzichten in het dragen van kleuren of combinaties die bij me past.

Jose

Wij, 3 collega's, zijn bij Fier je Stijl geweest voor een kleur en stijl workshop. Wat een onwijs leuke en leerzame ervaring. Goed om eens kritisch naar jezelf te kijken welke tinten het beste bij je passen en waar jij nog meer in gaat stralen en tot je recht komt. Een echte aanrader! 

Dominique

Wat was het shoppen in eigen kast een feestje! Wij zijn tot de leukste combinaties gekomen die ik zelf niet zou bedenken. Ik ben met een "nieuwe" kledingkast naar huis gegaan zonder wat te hebben gekocht.

Naomi

Een superleuke middag gehad bij Fija. Als verrassing voor de 18-de verjaardag van Fleur deden we een kleur en stijl advies bij Fier je stijl. Fija maakt er een feestje van, neemt echt de tijd voor je en met haar warme en gezellige persoonlijkheid voel je je gelijk op je gemak. Verrassend om te zien wat kleur met je doet, Fija heeft ons door haar eerlijke advies en tips het zetje gegeven om hier meer mee te gaan doen..... Fija, we kijken terug op een superleuke middag, heel erg bedankt!

Anneke

Fier je stijl verraste mij gelijk met de fijne setting, de persoonlijke aansluiting op de stijlen die ik al leuk vind en nieuwe feitjes die mijn beste kanten benadrukken. Ik heb inzichten gekregen om meer kleurcombinaties te maken met mijn bestaande kleding, dit vond ik erg helpend. Met een vrolijk gevoel zit ik op de bank na te genieten van de kleuren kaart en mijn persoonlijke stijlkaarten. 

Anne

Wij deden een workshop bij Fija en wat was het leuk!! We hadden echt een aantal 'Oh jaa' momenten en hebben veel geleerd. Naast dat Fija duidelijk weet waar ze het over heeft en veel laat zien, is ze ook nog een heel gezellig, warm mens! Het was een feestje! 

Marlies

Heel leuk en interessant om te zien wat verschillende kleuren met je gezicht doen.

Kirsten

Fija heeft een creatieve, professionele blik! Daardoor heb ik inmiddels meerdere nieuwe kledingcombinaties zonder iets nieuws gekocht te hebben!

Gerda

Schrijf je review!

Succesvol verstuurd

Bedankt voor je bericht

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Zmllcmplc3Rpamwtbmw%3D/6262680595a6e/img_0011crop_1_20220422_103205.jpgIMG_0011crop