Kleur en stijl: twee belangrijke aspecten in kleding die elkaar versterken als je ze goed weet te gebruiken. Combineer je een kleur en stijladvies bij Fier je Stijl? Dan weet je een prachtige, optische balans te creƫren met jouw kleding.

Duur: circa 2 uur

€ 155

Kleur- en stijladvies

Tijdens jouw afspraak bij Fier je stijl starten we met kleur. Hoe is het contrast in je gezicht door jouw huidskleur, haar en ogen? Aan de hand van kleurdoeken bepalen we welke kleuren in jouw palet passen. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw persoonlijke voorkeuren in kleur. Het gaat er om dat jij je prettig voelt in de kleuren die bij je passen. 

Na het kleuradvies werken we door naar het stijladvies. Wat doen de door jou meegebrachte kledingstukken met je figuur en uitstraling? Wat zijn jouw body balans punten en hoe kun je optisch vergroten, verkleinen of verlengen?

Accentueren, camoufleren: het komt voorbij tijdens het kleur- en stijladvies bij Fier je stijl. Na het advies ontvang je jouw persoonlijke Fier je stijl kleurenkaart en de Fier je stijl-gids. Een blijvende herinnering en uitgangspunt voor het samenstellen van je garderobe. Wil je na het advies een gepersonaliseerde kleurenwaaier? Deze kan ik voor jou laten samenstellen, deze kost 35 euro. 

PER PERSOON | maximaal 2 personen

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Plan een kleur- en stijladvies

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/Zmllcmplc3Rpamwtbmw%3D/62724dc04f496/img_0151crop_1_20220504_115616.jpgimg_0151crop_1_20220421_145730